Min historie

Min historie

Min historie er jeg er årgang 1974, har haft med heste at gør siden 1990 men kun på hobbyplan, fik mine interssese for miniature heste på Aabenraa dyrskue for ca. 10 år tilbage men har ikke kunne finde noget på dem den gang.

Men så ca. for 2 år siden fandt jeg ud af der var noget der hed Dansk Miniature Heste Forening og gik på deres hjemmeside og fulgte nogle af deres aktiviteter.
 
Så i juli 2008, kom jeg på besøg hos Egehøj´s miniatures hvor jeg var solgt overfor de små heste. De tilbød mig følhoppen Egehøj´s Piece Of Cake ( Piece ) og hoppeføl Egehøj´s After Dark ( Dark ) som jeg kunne købe, jeg slog til da jeg bare  ville have de to dejlige piger med hjem med det samme, men der gik et par dage inden de kom hjem, da jeg kun havde lavet hegn så de store heste kun gå der, så der måtte en tråd på for neden så de ikke kunne løbe ud for mig.

Mine dejlige piger

| Svar

Nyeste kommentarer

14.02 | 10:23

Packers and Movers Chennai Give Safe and Reliable ***Household Shifting Services in Chennai @ https://packersmoverschennai.in/

15.01 | 04:35

Hire Best Packers And Movers Mumbai for hassle-free Household Shifting, ***Office Relocation, ###Car Transporation@ https://packersmoversmumbaicity.in/fo

30.04 | 07:58

Ja man kkan ikke få nok af dem

29.04 | 19:20

er de ikke skønne